Hier bij internet of Things vindt u de informatie over alle soorten slimme apparaten. Van een slimme wasmachine tot een smart watch. Door internet of things blijft u op de hoogte van wat er gebeurt in de technologie wereld. Het waarschijnlijk grootste project waar nu aan gewerkt wordt is de zelfrijdende auto. De naam zegt het al “internet of things” het gaat hier helemaal om apparaten die communiceren met u en elkaar met behulp van het internet. Bijvoorbeeld de slimme koffiemachine. U zit te denken aan een lekkere koffie. U pakt uw telefoon of tablet en voert in wat voor koffie u wilt en hoeveel dan drukt u op ‘klaar’ en de machine begint koffie te zetten. Dit is allemaal gecommuniceerd via het WiFi.

Wat voor apparaten

Op internet of things staan er voor het grootste deel alleen maar apparaten die nog in de beginfase zitten, maar sommige producten die op de site staan zijn al verder door ontwikkeld. Denk maar aan de geluidsinstallaties die u kunt bedienen met u telefoon of tablet en zo allerlei soorten muziek af kunt spelen door het hele huis heen op het zelfde moment. Of de slimme thermostaten die u vanuit uw auto met uw telefoon kan instellen dat de temperatuur wat hoger gaat en u in de winter na een zware dag in een lekker warm huis thuis komt.

In de toekomst zal het zeker niet bij deze apparaten blijven. Er wordt heel hard gewerkt aan de evaluaties van gewone apparaten om ze te veranderen naar internet of things apparaten waardoor ze makkelijker te gebruiken zijn. Op deze site kunt u alle mogelijke apparaten zien die waarschijnlijk gaan veranderen naar internet of things apparaten en hoe/waarin ze veranderen. Dit zal waarschijnlijk in 2020 gebeuren en zullen er meer dan 1,5 miljard internet of things apparaten zijn.