Kunnen we er nog omheen? Allerlei technische snufjes die het dagelijks leven makkelijk maken. De technologische wereld zit in een snelvaart en het is bijna onmogelijk om je woning up-to-date te houden qua technische snufjes. Ben je nog niet overtuigd om je woning te voorzien van de nodige domotica? In dit artikel lees je de voordelen.

Veiligheid

Gemeentes delen tegenwoordig gratis deurbellen met ingebouwde camera uit. De camera springt automatisch aan wanneer er beweging plaatsvindt. Via een app op je telefoon zie je binnen een handomdraai wie er voor je deur staat. Zo kun jij met een gerust hart de deur open doen. Daarnaast kun je beelden terugkijken om te zien wie er voor je deur staat en wat er gebeurt. Let er wel op dat de camera niet op de openbare weg gericht staat, dit is wettelijk verboden.

Tijdbesparend

Stofzuigen lijkt een klein klusje die zo gepiept is. Maarrrr… wist je dat een Nederlander gemiddeld 7 uur per maand kwijt is aan stofzuigen?! Dit betekent dat een Nederlander jaarlijks meer dan 2 volledige werkweken aan het stofzuigen is! Zonde van je tijd toch? Met een robotstofzuiger kun jij die tijd besteden aan nuttiger werk Hetzelfde geldt voor grasmaaien. In de zomermaanden lijkt het er geen eind aan te komen. Minimaal 2 keer in de week grasmaaien is een best tijdrovend klusje bij een groot gazonoppervlakte. Een robotmaaier neemt je dit uit handen!

Gemak

Voor je ’s ochtends uit bed stapt alvast even de verwarming aanzetten zodat je in een fijn verwarmde woonkamer beneden komt, lekker toch?! Verder bestaan er elektronische rolgordijnen en jaloezieen op maat die je gemakkelijk vanaf je mobiel opent en sluit. Hiermee maak jij je leven een stuk makkelijker. Combineer deze raamdecoratie met een gordijnen met tijdsslot die automatisch openen en sluiten om extra sfeer te creëren.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een woning vol domotica draagt bij aan je woon- en leefcomfort. Schroom je niet en maak het jezelf gemakkelijk!