Cobra mistbeveiliging

Cobra mistbeveiliging is de manier om je huis met mist te beveiligen. Binnen een paar seconden wordt je huis volledig met mist gevuld. De Cobra 250 mistgenerator zorgt ervoor dat zodra 2 detectoren iets zien de hele ruimte met mist wordt gevuld.

De Cobra mistgenerator kan dus werken zonder een alarmsysteem.

Deze mist is niet schadelijk voor spullen en gezondheid, hierdoor is het legaal en gebruiksvriendelijk voor gebruik in huis. Door de Cobra 250 wordt het zicht van de inbreker direct afgenomen, hierdoor is er geen mogelijkheid meer om iets te zien.

De Cobra 250

De cobra 250 is een mistgenerator die samen met een slim alarmsysteem kan werken. Doordat de apparaten eventueel met elkaar communiceren kan de Cobra 250 direct geactiveerd worden nadat het alarmsysteem bewegingen detecteert. Hierna gaat de Cobra 250 direct af. De mistdichtheid is erg groot waardoor de inbreker helemaal niets meer ziet. Dit zorgt vaak voor zowel paniek en desoriëntatie bij de inbreker. Wanneer de mistgenerator af gaat kan je ervoor kiezen dat u een melding krijgt, dit kan bijvoorbeeld op je telefoon. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurd. Daarnaast kan je altijd handmatig de mistgenerator bedienen.

  • Bestand tegen overvallen en inbraken
  • Geen beschadigingen aan spullen
  • Gemakkelijk te plaatsen
cobra mistbeveiliging

De slimme mistmachine van Cobra met design behuizing

De mistgenerator is een kastje die je in de woonkamer ophangt. Voor de Cobra 250 zijn er 2 verschillende afmetingen:

  • Zonder design behuizing: 30,5x19x39 centimeters.
  • Met design behuizing: 37x25x47 centimeter.

De beugel zit verwerkt in de behuizing zodat zorgt de machine netjes opgehangen kan worden bij u thuis. Hierdoor past de slimme mistmachine mooi in huis en heb je er geen last van. Wanneer je verhuist kan de mistgenerator gemakkelijk meeverhuisd worden. Het is van belang dat de mist generator goed ingesteld wordt zodat de Cobra 250 optimaal werk kan leveren.

De Cobra 250 werkt op stroom, en heeft daarnaast ook een back-up batterij waardoor de mistgenerator altijd zal blijven werken. Dit zorg ervoor dat jouw huis altijd beveiligd wordt, dit zorgt er uiteindelijk voor dat je huis altijd beschermt is tegen inbrekers.