allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Uitgelicht

Als beste getest door ons Alles Verbonden team

Beste keuze
slim alarmsysteem

ETIGER S4-C-EU

 Beschikt over back-up functie
 Notificatie via smartphone
 Blijft werken bij stroomuitval

✪✪✪✪✪ 4/5

€ 203,-
Beste keuze
Slimme lamp van philips

PHILIPS HUE IRIS

 Bedienen via app
 Compact
 Grote ruimtes verlichten

✪✪✪✪✪ 5/5

€ 75,95,-
Beste keuze
slimme robot stofzuiger

IROBOT ROOMBA 650

 Geschikt in hoeken
 Kan tegen haren
Laadt zelf op

✪✪✪✪✪ 4/5

€ 319,-

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

Smart Home

Smart home is een netwerkt van apparaten in uw huis die allemaal met elkaar verbonden zijn. Smart home helpt u in veel verschillende dingen, zoals; huishouden, beveiliging en besparen op kosten. Smart home is letterlijk vertaalt ‘slim huis’ dit is ook precies wat u heeft als u verschillende slimme apparaten in huis heeft. Al deze apparaten zijn verbonden en communiceren continu met elkaar. De communicatie is erg belangrijk, elk apparaat heeft een eigen IP-adres en kan zo communiceren met alle apparaten.

Smart Home en huishouden

Smart Home is erg belangrijk en functioneel op het gebied van huishouding. In het huishouden heb je verschillende apparaten, denk aan wasmachinesdrogers, stofzuigers.  Al deze slimme apparaten communiceren met elkaar en zijn verbonden elke apparaat, hierdoor kunnen deze apparaten zich afstemmen op uw dag. Denk aan de verbinding tussen de apparaten en uw agenda. Aan de hand van uw agenda zetten uw huishoudelijke een programma op wanneer u er geen last van heeft.

Smart Home en beveiliging

Smart Home helpt u met het beveiligen van uw huis, door middel van een smart alarm, door heel uw huis bent u goed beveiligd en kunt u nooit vergeten om uw huis op slot te doen. Zo zijn er slimme sloten en slimme alarmsystemen. Hierdoor bent u altijd beveilig en ook van afstand kunt u uw beveiliging besturen.

Smart Home en energie

Smart Home speelt een grote rol in de energiekosten en het milieu. Door het goedkoopste moment en tijd wanneer u het uitkomt zullen de slimme apparaten hun werk gaan doen, dit bespaart een hoop energiekosten en is het beter voor het milieu. Ook zal het voor de consument een stuk voordeliger worden op gebied van kosten en wanneer de consument er geen last van heeft. Hiervoor communiceren de slimme apparaten met elkaar, door de communicatie vallen deze apparaten onder Internet of Things.

Internet of Things

Internet of things is een groot netwerk waar op de slimme apparaten op verbonden zijn. Het netwerk zorgt er voor dat apparaten kunnen communiceren en kunnen leren van elkaar. Elk apparaat heeft in de toekomst zijn eigen IP-Adres, dit zorgt er voor dat elk apparaat op zich zelf kan communiceren.

Door middel van Smart Home is het huishouden een stuk makkelijker en goedkoper.