Domotica verlichting is ontzettend populair in moderne huizen. Maar het is natuurlijk ook leuk om domotica verlichting in uw eigen huis toe te passen. Domotica verlichting is verlichting die automatisch bedienbaar is en heeft vaak meerdere kleurmogelijkheden. Naast de kleuren zijn er nog een aantal andere leuke effecten.

Domotica verlichting automatisch aan laten passen

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kleur te laten aanpassen op een soort film dat u op dat moment kijkt. Kijkt u een romantische film? Dan zal de verlichting bijvoorbeeld een zachte rode kleur laten branden. Kijkt u een horror film dan zal het licht zich weer anders presenteren.

Verlichting programma instellen

Met domotica verlichting is het mogelijk om een programma in stellen op tijd. Zo kunt u bijvoorbeeld sochtends de lampen zacht laten schijnen en aan het begin van de avond wat feller. Naar mate het later in de avond wordt zal het licht weer dimmen.

Verschillende domotica verlichting

Er zijn verschillende soorten domotica lampen en verlichting. Zo kunt u een draadloze lamp hebben die u met uw smartphone kan bedienen. Ook zijn er lampen met een fitting die u gewoon in uw huis kan ophangen. Naast normale lampen zijn er ook ledstrips. Ledstrips kunt u bijvoorbeeld achter uw tv gebruiken of achter een kastje, dit geeft een mooi effect.

Besturing via smartphone

De besturing van slimme verlichting gaat via een smartphone. Via uw smartphone kunt u door middel van een app gemakkelijk de lampen besturen en meerdere functies toepassen. Zo is er bijvoorbeeld een mogelijkheid om de verschillende kleuren in te stellen en om de warmte aan te passen. Ook is het mogelijk meerdere lampen ter gelijke tijd te besturen, dit kan een mooi effect geven in huis. Met domotica verlichting kunt u uw huis leuk inrichten en mooie effecten toebrengen. Tip: Speel met warmte van de lichten.