allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

De slimme tandenborstel is één van de nieuwste technische snufjes op het gebied van Internet of Things. Tegenwoordig zijn er steeds meer apparaten die zich kunnen verbinden met het internet en daardoor onder Internet of Things vallen. De slimme tandenborstel helpt u bij het poetsen en vertelt precies hoelang, hoe vaak en waar u zich moet poetsen. In Barcelona werd de eerst slimme tandenborstel getoond in combinatie met een android app. De slimme tandenborstel wordt geleverd met oplader en een houder voor uw telefoon.

U kunt de tandenborstel gemakkelijk gebruiken door de hem te verbinden met uw telefoon, uw telefoon zet u in de houder en de houder bevestigd u aan uw spiegel. U start de applicatie en dan kunt u beginnen met poetsen. De voor camera van uw telefoon registreert hoe u poetst en waar u poetst, daarnaast zitten er ook nog sensoren in de tandenborstel die nog beter kan registreren hoe u poetst. Naast deze functies zijn er nog een aantal verschillende functies die de tandenborstel meegeeft.

slimme tandenborstel

Functies van de slimme tandenborstel.

Zoals eerder genoemd kan de tandenborstel registreren waar u het best poetst, daarnaast kan de tandenborstel in combinatie met de app ook meten hoe hard u op bepaalde tanden drukt tijdens het borstelen. Wanneer u te hard op een tand drukt stopt de tandenborstel meteen en zo weet u dat het niet goed is voor uw tanden als u te hard drukt. Daarnaast kan u op uw scherm in de app zien waar u allemaal langs bent geweest en wat nog een keer moet gedaan worden.

De slimme tandenborstel en Internet of Things

De tandenborstel is verbinden met uw telefoon, hiermee kunt u de app in combinatie met de tandenborstel gebruiken. Het apparaat is verbonden met het internet en communiceert met andere apparaten, hierdoor krijgt u een perfecte poetsbeurt en zal u nooit een stukje vergeten of missen.