allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

Slimme tas

De slimme tas, een tas waarmee u al uw apparaten mee kan opladen, smartphone, tablet, smartwatch, laptop. Onder in de slimme tas zit een accu die je kan opladen en vervolgens kan gebruiken als oplader voor je ander apparaten. Dit is een onderdeel die de tas heeft maar nog niet slim maakt om onder Internet of Things te vallen. Internet of Things zijn apparaten die verbonden zijn met het internet en kunnen communiceren met andere apparaten. Daarom heeft de slimme tas nog een extra functie, een functie waarbij de tas een melding naar uw telefoon stuurt wanneer je de tas heb laten liggen.

Een Slimme tas die meldingen stuurt

De slimme tas is verbonden met het internet, en daardoor verbonden met uw telefoon. Doordat er een verbinding aanwezig is en er gecommuniceerd wordt met het internet en daardoor met een ander apparaat valt de slimme tas onder internet of things. De slimme tas kan ook verschillende meldingen sturen, zo kan de tas een melding sturen als je te ver weg van hem bent op een onbekende plaats of een melding geven wanneer een apparaat is opgeladen of opgeladen moet worden. Deze functies hebben allemaal te maken met internet of things

Internet of Things breidt zich op dit moment steeds verder uit, alle apparaten worden slimmer en leren meer. De apparaten kunnen leren van het regelmaat van de mens er daardoor zich afstellen op de mens. De tas is voor de mens erg gebruiksvriendelijk, u heeft altijd een opgeladen laptop, tablet of telefoon bij u. In de accu zitten drie usb poorten waarmee u drie dingen op het zelfde moment tijd kan opladen, het opladen van de accu in de tas duurt vijf uur. Hiermee kunt u uw telefoon tot wel 7 keer opnieuw helemaal opladen.

Slimme tas en Internet of Things

De tas is verbonden met het internet en communiceert met een ander apparaat, daarom is de tas ook onderdeel van internet of things. De tas stuurt een melding en daardoor weet u wanneer u uw tas vergeten bent, dit betekend dat de tas communiceert met uw telefoon (een ander apparaat). De apparaten zijn met elkaar verbonden en daardoor onderdeel van Internet of Things.