Slimme deur

Een slimme deur is een deur die u zelf kunt besturen en checken op elke gewenst moment en op elke plaats. De slimme deur zorgt er voor dat  u veiliger bent en dat u altijd kunt checken of uw deur gesloten is en op slot is. Via een netwerk wordt slimme deur met uw device verbonden waardoor u gemakkelijk uw deur kunt besturen. De verschillende functies zorgen ervoor dat uw veiligheid vergroot wordt en dat de kans op inbraken een stuk minder wordt.

Geen sleutel bij de slimme deur

De slimme deur heeft geen sleutel meer nodig. Hiermee bedoelen we natuurlijk een fysieke sleutel. De deur kan op slot worden gedaan met uw device. Dit kan bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of smartwatch zijn. Via een app die bij de deur hoort kunt u gemakkelijk verschillende functies gebruiken. Zo kunt u de deur op slot doen door op een ‘lock’ te drukken en om de deur van het slot af te halen drukt u op ‘open’. Daarnaast kunt u ook de deur automatisch laten openen als u binnen een bepaalde straal van de deur bent. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u met uw handen vol voor de deur staat. De deur gaat niet alleen automatisch van het slot af maar ook daadwerkelijk open.

Verschillende functies

De slimme deur heeft een aantal verschillende functies die voor een groter gemak zorgen en een grotere veiligheid. Via een app kan de deur gemakkelijk bestuurd worden en kunt u zoals hierboven al beschreven staat de deur op slot en op laten gaan via de app. Maar de deur heeft nog meer functies. Zo kan de deur bijvoorbeeld bij een geforceerde opening het alarm laten af gaan en uw mobiel een melding geven. Een andere functie is dat de deur een melding stuurt wanneer u de deur niet op slot heeft gedaan maar wel verder van 2 kilometer van uw huis bent.