WonenWonen
Home Shop Slim beveiligen Slimme beveiligingscamera

Slimme beveiligingscamera

NETGEAR ARLO SMART HOME HD-CAMERA (UITBREIDING)

SMARTWARES C180IP IP BEWAKINGSCAMERA

SMARTWARES IP-CAMERA 720 FIXED INDOOR

Een slimme beveiligingscamera en een camera die uw beveiliging zowel in huis als rondom huis optimaliseert. De slimme beveiligingscamera heeft verschillende functies die zijn aan te passen op de plaats waar ze staan of hangen. De slimme camera kan met verschillende sensoren samenwerken om zo nog extra te beveiligen. Daarnaast zijn er verschillende soorten en maten beveiligingscamera’s voor elke omgeving.

Plaatsing slimme beveiligingscamera

Het juist plaatsen van de camera is ontzettend belangrijk. Denk vooraf goed na waarvoor u de camera wilt gebruiken. De slimme camera kan op elke gewenste positie geplaatst worden. Zorg dat de camera zich richt op de plek waarop u wilt dat gefilmd wordt. Per slimme camera is de voeding anders. Zo zijn er slimme beveiligingscamera’s met batterijen maar ook camera’s met een kabel als voeding. Een slimme camera is van veel gemakken voorzien en iedere camera is weer uniek. Gaat u voor HD kwaliteit? Slaat de camera op of slaat de camera alleen maar bewegingen op?

Communicatie camera’s

Doordat er verbinding kan worden gemaakt op een netwerk kunnen er meerdere camera’s worden aangesloten. Hierdoor kunt u uw huis of andere ruimtes optimaal beveiligen. De camera’s kunnen hierdoor onderling communiceren en daardoor geautomatiseerd beelden vast leggen. De camera’s kunnen zelf beelden doorgeven en waarschuwingen doorgeven aan uw smartphone of tablet. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van wat er in uw huis of ruimte gebeurd.

Verschillende functies

De verschillende functies zijn enorm bij beveiligingscamera’s, en zeker slimme. Een aantal functies komen in alle gevallen in iedergeval voor:

Verbinding met een netwerk

Het verbinding kunnen maken met een netwerk is essentieel. Hierdoor kan er vanaf afstand bestuurd worden en kan er gecommuniceerd worden vanaf de camera en de smartphone of smartwatch.

Besturing vanaf afstand

De besturing vanaf afstand is erg belangrijk bij een slimme beveiligingscamera. Hierdoor kunt u zonder de camera te verplaatsen een andere richting aanbrengen met uw camera.