allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Slim beveiligen

Slim beveiligen is het beveiligen van huizen, kantoorpanden, schuren, winkels en elk pand dat je maar kan bedenken op een slimme manier. Namelijk beveiliging op basis van wat er gebeurd. Slim beveiligen kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld door apparaten die reageren op een bepaalde actie, of een beveiligingssysteem die je kan besturen via je telefoon.

Slim beveiligen via je telefoon

Slimme beveiligingen zijn onmisbaar in een bedrijf of in huis. Tegenwoordig wil je overal en altijd toegang hebben tot je eigen beveiliging en niet pas iets uitvoeren op locatie. Zo kan je bijvoorbeeld met een slim slot meerdere mensen op afstand toegang geven tot je slot via een app. Kan je op afstand het slimme alarm bedienen en aan/uit zetten. Daarnaast kan je met slimme alarmsystemen altijd en overal meekijken op elk gewenst device. Je kijkt live mee, kan opnames maken, en foto’s nemen. Krijg een melding als er beweging gedetecteerd wordt, en stel apparaten zo in dat ze direct reageren op een actie.

Slimme beveiliging koppelen aan slimme apparaten

Slimme alarmsystemen zijn altijd te verbinden via het internet, het is daarnaast ook nog mogelijk om meerdere apparaten te koppelen. Verbind bijvoorbeeld slimme alarmsystemen met slimme sloten. Hiermee zorg je ervoor dat slimme sloten een actie doorkrijgen van het slimme alarmsysteem. Denk bijvoorbeeld aan een beweging die gedetecteerd wordt en daardoor automatisch het slimme slot erop gaat.

Volledige beveiliging door Internet of Things

Door slim te beveiligen, beveilig je direct alles. Niet alleen camera’s die beelden registreren maar ook sloten en bijvoorbeeld slimme mistgeneratoren die direct tot actie komen zodra er beweging geregistreerd wordt. In de tijd waarin we leven is het slim beveiligen van je huis een nieuwe trend. De nieuwe technologie zorgt ervoor dat we veel apparaten in huis met elkaar kunnen verbinden. Dit geldt ook voor de apparaten die je huis beveiligen. Een simpel alarmsysteem begint al erg ouderwets te worden. Bij de aanschaf van een nieuw beveiligingssysteem kijk je naar alle voordelen die er mogelijk zijn.

Slim beveiligen door een slimme deur

Als je niet thuis bent kan je niet in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt. Met een slimme deurbel kan je jouw huis slim beveiligen. Veel deurbelsystemen hebben tegenwoordig een camera ingebouwd. Dankzij de connectie met je telefoon kan je daardoor zien wie er voor je deur staan. Staat er een ongewenst persoon voor de deur? Vaak kan je een via een intercomsysteem een vriendelijk verzoek doen om je terrein te verlaten. De connectie tussen je telefoon en een deurbel is erg handig. Als je ervoor kiest om ook met een slim slot je huis te beveiligen, dan kan je met je telefoon de deur open doen. Terwijl jij het via de camera in de gaten houdt, kan je de pakketbezorger jouw pakket nu binnen laten zetten.

Een passend camerasysteem hoort bij slim beveiligen

Tegenwoordig kunnen camerasystemen veel meer dan alleen maar beelden opnemen. Een slim camerasysteem in je huis zorgt voor nog meer beveiliging. Zorg ervoor dat je de camera’s op de juiste plaatsen neerzet, zodat ze de juiste beelden opnemen. Door de verschillende camera’s goed te verdelen over het huis zorg je ervoor dat alle ruimtes in beeld staan. Via je telefoon of smartwatch kan je een camerasysteem eenvoudig bedienen. Het slim beveiligen van je huis is zo weer een stapje verder. De slimme camera’s kunnen ook bewegingen detecteren en een melding naar jou sturen als dit gebeurt. De camera’s zijn onderling met elkaar verbonden.

Slim beveiligen door gebruik te maken van een app

Camerasystemen, slimme deursloten, deurbellen en alarmen zijn allemaal verbonden via een app op je telefoon. Hierdoor heb jij als bestuurder alles zo bij de hand om je huis slim te beveiligen. De app waarmee je de controle hebt over deze apparaten kan je instellen wat jouw voorkeuren zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een slot automatisch laten openen, of enkel via handmatige openen. Er is ook de mogelijkheid om meerdere huisbewoners toe te voegen of juist een tijdelijke online sleutel te geven. Je kunt je vast voorstellen hoe ontzettend handig het slim beveiligen van je huis is.