allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Uitgelicht

Als beste getest door ons Alles Verbonden team

Beste keuze
Nest protect

NEST PROTECT V2 BATTERIJ (2 STUKS)

€ 244,-
Beste keuze

SMARTWARES RM218/3 (10 JAAR)

€ 49,99
Beste keuze
een slimme rookmelders

NEST PROTECT V2 NETSTROOM (4 STUKS)

€ 429,-

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

Slimme Rookmelder

Een slimme rookmelder vergroot de veiligheid enorm in huis. Een slimme rookmelder is een rookmelder verbonden met het internet en kan hierdoor communiceren via het internet. De rookmelder is verbonden met alle andere rookmelders in het huis. De rookmelders kunnen door middel van het netwerk waarmee ze zijn verbonden meldingen sturen naar uw telefoon. De melding geeft aan wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden. Zowel binnen als buitens huis krijgt u altijd een melding op uw telefoon. De veiligheid zal hierdoor erg omhoog gaan omdat de slimme rookmelders alle gegevens kunnen doorsturen.

Slimme rookmelder verbinden

Naast de telefoon kan de slimme rookmelder ook met verschillende apparaten in huis. Door middel van verbinding met verschillende apparaten kan de rookmelder communiceren en zo bijvoorbeeld uw wekker af laten gaan zodat u tijdens het slapen wakker gemaakt wordt. Naast een notificatie op uw telefoon kunt u er ook voor kiezen om dit via een sms of email te doen, hierdoor kunt u ook meldingen op uw laptop laten komen wanneer u uw telefoon niet bij de hand heeft.

Internet of Things en de rookmelder

Internet of things wordt met de slimme rookmelder weer een stukje groter. Het slimme apparaat is verbonden en kan communiceren met iedere slimme apparaat om zich heen. Het netwerk van slimme apparaten breidt zich steeds verder uit en hierdoor kunnen steeds meer apparaten met elkaar communiceren in huis. Een smart home is hierdoor veel veiliger aangezien alle apparaten verschillende meldingen kunnen doorgeven. Internet of things is in de laatste jaren grote stappen aan het zetten. Veel apparaten zijn gemaakt om in gemak te voorzien. Op dit moment worden slimme apparaten ook veel gemaakt voor veiligheid en milieu. Veel apparaten zijn milieubesparend en kunnen hierdoor bijvoorbeeld veel energie besparen en hierdoor ook kosten besparen voor de huishouders.