WonenWonen
Home Shop Slim wearable Slimme horloges

Slimme horloges

SAMSUNG GEAR S3 FRONTIER

APPLE WATCH SERIES 3

FOSSIL Q EXPLORIST FTW4004

Slimme horloges is de Nederlandse term voor een smartwatch. De slimme horloges zijn precies het zelfde als een smartwatch en kunnen een aantal leuke functies hebben. Slimme horloges zijn er allemaal in verschillende maten en vormen en verschillende prijsklassen. Deze verschillen kunnen enorm groot zijn, zo zijn er vierkante horloges en ronde horloges, slimme horloges van vierhonderd euro en horloges van 35 euro. Al deze horloges hebben vrijwel dezelfde functie, en dezelfde opties.

Slimme horloge functies

Slimme horloges hebben verschillende functies en opties die u kan gebruiken bij het gebruik van de horloges.

  • Apps toevoegenDe horloges hebben de functie om apps te installeren en die te gebruiken speciaal voor de slimme horloge.
  • Verbinding met telefoonDe smartwatch is er op gemaakt om verbinding te maken met uw telefoon en daarmee te communiceren. Door middel van de communicatie krijgt u meldingen binnen op uw horloge via uw telefoon.
  • CameraEen aantal slimme horloges hebben een al een camera, met deze functie kunt u foto’s maken met uw horloge en de afbeelding laten tonen op uw horloge of tablet.

Slimme horloges en Internet of Things

De horloges vallen onder de categorie ‘internet of things’. Internet of things betekend dat apparaten met elkaar verbonden zijn en kunnen communiceren met elkaar. De horloges zijn verbonden met uw telefoon, uw telefoon verzend meldingen naar uw horloge. Allebei de apparaten communiceren met elkaar en zijn altijd verbonden met elkaar. Internet of things is op dit moment nog in de beginfase, veel apparaten zijn verbonden met het internet maar communiceren nog niet met elkaar. Door de communicatie gaat het levensgemak erg omhoog  en kunnen we veel kosten en energie besparen omdat je kan zien wat je verbruikt en hoeveel je verbruikt en hoeveel dat kost.

Slimme horloges zijn worden steeds modieuzer gemaakt, de stijl wordt steeds belangrijker naast de functies die de horloges hebben. De consument vind het erg belangrijk om een horloge te hebben die slim is en ook nog goed staat. Op de markt komen ook steeds meer modieuze horloges die verbonden zijn met uw telefoon en kunnen communiceren.