allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

 • danalock v3 met kortingsbon
 • danalock v3 pakketje
 • verpakking danalock v3

Danalock V3

Open je deur met telefoon door het slimme slot van Danalock. De Danalock V3 is een slot die je op afstand kan bedienen. Bepaal zelf wie er toegang heeft om binnen te komen en laat je slot automatisch sluiten naar een bepaalde inactiviteit. Ook wanneer u ver weg van uw huis bent gaat het slot automatisch erop. Dit is allemaal zelf te regelen!

Lees volledige omschrijving
Danalock V3
199.00
 • Gratis Hemdvoorhem.nl cadeaubon t.w.v. €15!
  • Meerdere mensen autoriseren
  • Van afstand bestuurbaar
  • Slim en klein (59 mm)
  • Meerpunts sluiting
  • Snel openen en sluiten
  • Real time overzicht
  • Auto calibratie

  Informatie Danalock

  Danalock is een Deens familiebedrijf dat zich al sinds 2003 op de markt van slimme sloten bevind. Hiermee zijn ze vroeg ingestapt in een snel veranderende concurrerende markt. Als u Danalock intypt in Google komt u al snel achter het model Danalock V3. Met dit model is het mogelijk om uw deuren te openen met uw telefoon. Dit kan zowel via Bluetooth als via een internetverbinding. Dit is meteen een van de populairste slimme sloten die nu op de markt te vinden is. Dit komt met name door de hoge prijs-kwaliteit verhouding. U betaalt relatief minder in vergelijking met concurrenten. Voor die lagere prijs zou u denken dat dit af zou doen van de kwaliteit maar niks is minder waard. Danalock bewijst hiermee dat een goed slim slot absoluut niet duur hoeft te zijn. Bij Alles Verbonden bieden wij daarom ook met trots deze slimme sloten aan. Als u verder leest op deze pagina vindt u alle informatie die u maar kunt vinden over deze smart lock.

  Smart lock installeren: hoe doe ik dat precies?

  Bij een Danalock installeren zult u misschien gelijk al denken aan een dure professional die dit voor u moet gaan doen. Dit is met het slimme slot van Danalock echter helemaal niet het geval. Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat Danalock een universeel design heeft. Het past werkelijk op vrijwel elke deur dus. Hiermee is het de enige in zijn klasse. Om het slot te installeren hoeft u enkel uw oude slot te demonteren. Vervolgens draait u de componenten van de Danalock in uw deur en klaar! Hierna kunt u met uw smartphone een verbinding leggen via de app. De Danalock app loopt u door alle stappen heen zodat uw device goed gekoppeld is. Via de app zult u tevens het slimme slot bij gebruik ook kunnen bedienen zoals eerder ook al vermeld.

  danalock v3 pakketje

  Spcificaties danalock V3

  • Werkt met Bluetooth , Homekit, Z-wave, Zigbee, Harmony, IFTTT, Nest, Amazon Echo
  • Twist assist voor het eenvoudig openen aan de binnenzijde
  • Geef toegang aan anderen met de digitale sleutel
  • Overzicht wie, op welk tijdstip slot heeft geopend

  Weet precies wanneer je kinderen thuis komen en weer gaan

  Met de Danalock app heeft u direct inzicht wie wanneer naar binnen komt en naar buiten gaat. Dit is bijvoorbeeld handig als u wilt weten wanneer uw kinderen thuis kwamen die dag of wanneer ze op een bepaalde dag weg van huis gingen. Daarnaast hoeft u uw kinderen geen sleutel mee te geven, aangezien het digitale slot voldoende is. Daarnaast is het altijd mogelijk op digitale sloten te verwijderen en weer opnieuw toe te wijzen.

   

  Danalock V3: wat zijn de opties van dit slimme slot?

  Zoals u dus al eerder hebt kunnen lezen kunt u uw deuren openen met uw smartphone. Dankzij de Bluetooth technologie die in de Danalock V3 zit verwerkt is het tevens mogelijk om de deur automatisch voor u open te doen. Dit komt namelijk door het feit dat het slot merkt wanneer uw telefoon in de buurt komt. In de praktijk werkt het als volgt. U loopt na bijvoorbeeld een drukke dag op uw werk naar uw voordeur toe. Wanneer u normaal nog moest kijken waar u uw sleutels had gelaten opent de Danalock V3 de deur automatisch voor u. Dit is natuurlijk al heel erg handig maar deze smart lock gaat nog een stapje verder. Via de Danalock app die gratis te downloaden is kunt u ook zogeheten tijdelijke sleutels uitgeven. Op deze manier kunt u vrienden of familie dus tijdelijk toegang geven om binnen te komen. Handig voor als u een keer niet thuis bent! Ook is het mogelijk om na te gaan wie uw deuren bedient. In een huishouden kun je dan precies zien wanneer iemand thuis is. Dit is dan weer handig als u thuis iets bent vergeten bijvoorbeeld!