Home Shop Slim Binnen WIFI koelkast

WIFI koelkast

SAMSUNG RT46K6600S9

SAMSUNG RSG5PURS1

LG GSL760PZXV

De WIFI koelkast is een koelkast verbonden met het internet. Een WIFI koelkast is een koelkast die zo is geprogrammeerd dat alle producten worden geregistreerd en bijgehouden worden. Doordat de WIFI koelkast het allemaal registreert weet de koelkast precies wat voor producten er zijn en wat voor producten er bij moeten komen. Dit betekend dat de WIFI koelkast zelf producten op een bestellijst kan zetten of producten zelf kan bestellen als deze verbonden is via het internet met een leverancier. Niet alleen het bijhouden van voorraad is belangrijk ook het aangeven van een product die bijna over datum is een goede eigenschap van de WIFI koelkast

Het bestellen en doorgeven van productinformatie is nog maar een kleine functie in de WIFI koelkast (ook wel de slimme koelkast genoemd). De koelkast kan op basis van aanwezige producten verschillende maaltijden bereiden of aangeven, ook het zelf bestellen om een maaltijd te maken is mogelijk. Gezonde maaltijden gaan hierin een grote rol spelen, de koelkast maakt op basis van de producten gezonde maaltijden. Niet alleen gezonde maaltijden kunnen worden gemaakt, ook maaltijden op basis van de voorkeuren van de persoon die de koelkast gebruikt.

WIFI koelkast en Internet of Things (IoT)

De koelkast is verbonden met het internet en kan in de toekomst verder doorleren, hierdoor wordt de koelkast slimmer en valt het dus onder Internet of Things. De koelkast is in het begin zo ingesteld om producten juist te registreren en gezonde maaltijden te maken, hoe langer u de koelkast heeft hoe slimmer de koelkast kan worden, dit kan door een ingebed systeem. Denk bijvoorbeeld aan het uitkiezen van lekkere producten waarvan de koelkast uiteindelijk een gezonde lekkere maaltijd voor u maakt.

WIFI koelkast doet eigen boodschappen

Geen boodschappen meer doen, boodschappenlijstjes maken, naar de supermarkt maar de boodschappen komen aan wanneer u ze nodig heeft. De koelkast is verbonden met Internet of Things en past zich aan op uw voorkeuren, dit geldt hetzelfde voor het bestellen van producten. Als de koelkast constateert dat er niet genoeg producten voor de aankomende dagen die wel dagelijks gebruikt worden door iedereen  in huis, dan bestelt de koelkast deze producten bij een leverancier en worden deze thuis afgeleverd. Deze producten worden weer geregistreerd door de koelkast en zijn de producten voor op voorraad.