allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

1 op de 10 Nederlanders inwoners heeft een slim apparaat in huis, slimme apparaten worden steeds meer gebruikt bij de Nederlandse huishouders. Het is ook niet zo gek dat zoveel mensen als een slim apparaat gebruiken, zo wordt de slimme thermostaat bijvoorbeeld al bij veel energieleveranciers standaard geleverd. Energieleveranciers gaven deze thermostaten cadeau bij het afsluiten van een abonnement of andere actie.

Makkelijk en weinig omkijk naar slimme apparaten

Uit een onderzoek blijkt dat mensen graag een slim apparaat in huis nemen omdat dit het leef comfort verbeterd, ze hoeven maar weinig om te kijken naar bijvoorbeeld de thermostaat omdat de thermostaat alles al zelf doet. Daarnaast is er in een app te zien hoeveel stroom u verbruikt en wat voor kosten u verbruikt, hierdoor krijgt u een goed inzicht in uw stroomverbruik. Door het gemakkelijk inzien van het verbruik en de kosten zal de consument ook eerder stroom besparen en dit is weer beter voor het milieu.

Naast de slimme thermostaat zijn er ook nog veel verschillende apparaten waarop u stroom kan besparen, zoals de slimme stekker. De slimme stekker houdt bij per apparaat hoeveel stroom het verbruikt en geeft aan hoeveel dit kost, zo kunt er op letten om apparaten die onnodig aan staan uit te doen en zo stroom te besparen. Elk apparaat verschilt natuurlijk weer qua kosten en energieverbruik, dit is handig om zelf bij te houden en hierdoor energie te besparen.

slimme apparaten

Steeds meer slimme apparaten in huis

Op moment is de slimme thermostaat erg populair maar dit zal bij ander producten ook snel gaan veranderen, niet alleen in huis maar ook op verschillende locaties zoals:

  • Bedrijven

Bedrijven willen graag zo veel mogelijk energie besparen, dit kan door slimme apparaten aan te schaffen.

  • Fabrieken

Fabrieken zijn vaak nog oud, maar de nieuwe fabrieken worden erg modern gemaakt om alles zo snel mogelijk te laten verlopen en te laten automatiseren. Ook energiebesparing is hierbij een belangrijk punt voor het milieu.

  • Sportclubs

Sportclubs moeten steeds vaker het juiste voorbeeld geven, op energiebesparing is dit nog niet optimaal maar dit zal snel veranderen.