allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Uitgelicht

Als beste getest door ons Alles Verbonden team

Beste keuze
slimme lg wasmachine

LG F14U2TDN0 DIRECT DRIVE

 Bijna geluidsloos
 Bedien via een app
 Programma downloaden

✪✪✪✪✪ 5/5

€ 429,-

SAMSUNG WW80K6405SW

 Addwash
 Bedien via een app
✓ In 1 uur klaar

✪✪✪✪ 4/5

€ 649,-
Beste keuze
slimme wasmachine samsung

SAMSUNG WW80K7605OW

 Addwash
 Bedien via een app
Eco Bubble

✪✪✪✪✪ 5/5

€ 799,-

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

Slimme wasmachine

De Slimme wasmachine is een wasmachine met uitzonderlijke functies. Zo kan een slimme wasmachine verschillende meldingen doorgeven naar uw smartphone, tablet of smartwatch. De meldingen kunnen verschillende informatie bevatten, denk bijvoorbeeld aan een melding dat de was klaar is, dat de wasmachine vol is en nog niet aangezet is, dat de wasmachine schoon gemaakt moet worden omdat er bijvoorbeeld te veel stof in zit, een melding dat er onderhoud nodig is. Niet alleen meldingen maar ook de wasmachine aanzetten via een app nadat u een melding heeft gekregen is mogelijk.

Slimme Wasmachine en Internet of Things

De Slimme wasmachine valt onder internet of things omdat de wasmachine verbonden is met een ander apparaat (smartphone, enz.). De connectie tussen deze twee apparaten valt onder Internet of Things. Internet of Things (internet der dingen) betekend dat er verschillende apparaten verbonden zijn met elkaar, in dit geval is de wasmachine in verbinding met een smartphone, tablet of smartwatch. Hierdoor kan er gecommuniceerd worden met de apparaten, communicatie is erg belangrijk, ook bij het leren en ontwikkelen van de systemen is communicatie erg belangrijk. Dit leren en ontwikkelen kan ook in combinatie met de slimme droger, zo kunnen de twee apparaten programma’s op elkaar afstemmen.

De wasmachine leert en ontwikkeld

De wasmachine kan na een bepaalde tijd leren wat voor was er in ligt en hoeveel, op basis hiervan bepaald de wasmachine zelf wat voor programma die draait. De wasmachine kan dit leren door regelmatig herkenning van kledingstukken. De wasmachine leert en ontwikkeld zich van zelf en zo hoeft u alleen maar de was er in en eruit te halen, dit betekend dat u de rest kan overlaten aan de slimme wasmachine zelf of toch nog besturen via een app.

U hoeft uw planning niet meer af te stemmen op uw was! U kunt dus zelf uw wasprogramma samenstellen, opslaan en een naam geven zodat ieder familie-lid de was kan starten zonder enige moeite

Functies slimme wasmachine

  • Meldingen doorgevenDe wasmachine kan meldingen doorgeven over verschillende onderwerpen zoals het afronden van het wasprogramma of een melding dat de wasmachine schoon gemaakt moet worden
  • Leren en ontwikkelenHet leren en ontwikkelen van de wasmachine kan er voor zorgen dat de wasmachine er zelfstandig wordt.
  • Besturen via een appDe wasmachine kan worden bij-/aangestuurd worden door middel van een app via uw smartphone, tablet of smartwatch.