Slimme tuinslang

De slimme tuinslang is flexibel in gebruik.

Het bedieningspaneel van de slimme tuinslang is zeer gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te programmeren. U ziet op de overzichtelijke LCD-display welke instellingen geselecteerd zijn. Zo krijgt u informatie over de sproeifrequentie, waterdruk en weeromstandigheden. Het programmeren van de display is zeer gemakkelijk.  U bepaald met behulp van de draaiknop en toetsen wanneer de sproeistart, de frequentie waarop gesproeid dient te worden en de sproeiduur. Vervolgens plaats u het bedieningspaneel weer in de houder. Wanneer u uw voorkeuren heeft ingesteld dan stuurt de interne computer het sproeien automatisch aan. Zo kunt u genieten van de tijd die u overhoudt.

Besproei automatisch en tijdbesparend uw tuin met de slimme tuinslang.

Het is zeer vervelend als u zich zorgen maakt om de planten in uw tuin. Zo kunt u ’s Middags al denken om niet te planten in de avond water te geven. Daarnaast is het altijd vervelend om uw buurman/buurvrouw te vragen uw planten water te geven wanneer u op vakantie gaat. Met de slimme tuinslang zijn deze zorgen verleden tijd. Zodra u de slimme tuinslang heeft ingesteld dan verloopt het sproeien automatisch via de door uw gekozen instellingen. De slimme tuinslang kan eenvoudig op het stroomnet worden aangesloten. Mocht u geen stopcontact in het bereik hebben van de slimme tuinslang dan kunt u kiezen voor een 9 V batterij. De slimme tuinslang werkt ca. 1 jaar op 9 V batterij. Wanneer de batterij aan vervanging toe is dan wordt dit op de display tijdig aangegeven.

De slimme tuinslang is ook zeer waterbesparend.

De slimme tuinslang beschikt intern over een bodemvochtigheidsensor en regensensor. Zo wordt de voorgeprogrammeerde sproeitijd voortijd beëindigd wanneer het gaat regenen of als de sensor aangeeft de grond reeds vochtig genoeg is. Zo bespaard u op deze manier met de slimme tuinslang een hoop water. Deze besparing is dus ook nog zeer voordelig voor de portemonnee.

Een slimme tuinslang kopen bij Allesverbonden.nl

Alles verbonden is de specialist in het vergelijken van slimme tuinslangen en Smart Home producten. U Bespaard met de producten van Allesverbonden.nl een hoop energiekosten en het is daarnaast natuurlijk veel beter voor het milieu.