allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Uitgelicht

Als beste getest door ons Alles Verbonden team

Beste keuze
slimme stofzuiger

SAMSUNG POWERBOT EXPERT

€ 899,-
Beste keuze
slimme stofzuiger

IROBOT ROOMBA 960

€ 799,-
Beste keuze

LG VR9647PS

€ 772,-

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

Slimme stofzuiger

De slimme stofzuiger is een handig en gemakkelijk apparaat en scheelt een hoop werk. De slimme stofzuiger zorgt ervoor dat u niet meer zelf hoeft te stofzuigen en niet thuis hoeft zijn als de  stofzuiger aan het werk is. De slimme stofzuiger kan uit zichzelf de hele kamer stofzuigen door middel van een 360 graden camera. Hierdoor kan de slimme stofzuiger de hele kamer in kaart brengen en objecten lezen en zo om de objecten heen gaan stofzuigen. Ook kan de stofzuiger meldingen verzenden naar uw telefoon, tablet of smartwatch. De stofzuiger is alle tijd verbonden met uw device en andere apparaten in uw huis, hierdoor valt de slimme stofzuiger onder Internet of Things.

Slimme stofzuiger en Internet of Things

Internet of Things is een netwerk dat bestaat uit verschillende apparaten die met elkaar verbonden zijn en regelmatig communiceren. In dit geval is de slimme stofzuiger verbonden met uw telefoon, tablet of smartwatch, maar ook kan de stofzuiger communiceren met andere slimme apparaten om zo een perfect huishoudelijk programma te maken op het moment dat u bijvoorbeeld niet thuis bent. Hierdoor is uw huis slim bezig en bent u bezig met het automatiseren van uw huishouden. Doordat alles met elkaar is verbonden zal u huis slimmer worden en zich door ontwikkelen door de apparaten in uw huis. Alle slimme apparaten in uw huis zijn met elkaar verbonden en communiceren met elkaar. De communicatie is erg belangrijk en zorgt ervoor dat u gemakkelijker kan wonen en u zich niet meer druk hoeft te maken over het huishouden.

Functies Slimme stofzuiger

  • Meldingen sturenDe stofzuiger kan meldingen sturen als er wat aan de hand is of als de stofzuiger gaat beginnen, u kunt dit allemaal zelf instellen via een app.
  • Kamer in kaart brengenDe stofzuiger kan door middel van de 360 graden camera de hele kamer in kaart brengen en zo op de juiste plekken stofzuigen.
  • De stofzuiger kan zich aanpassen op uw agenda en zo ervoor zorgen dat de stofzuigen zijn werk doet op het moment dat niemand er last van zal hebben.

Prijs en milieu en de slimme stofzuiger

Niet alleen het gemak van de stofzuiger is van belang ook de kosten en het milieu spelen een belangrijke rol. De stofzuiger kan zelf bepalen wanneer de energiekosten het laagst zijn en op dat moment gaan werken. Voor het milieu is de stofzuiger ook een goed apparaat, door dat de stofzuiger veel sneller stofzuigt dan een gemiddeld mens bespaart dit energie en is dit beter voor het milieu.

Meta: De Slimme Stofzuiger is een handig en gemakkelijk apparaat voor in huis en scheelt een hoop werk in het huishouden. | Internet of Things | AllesVerbonden