WonenWonen
Home Shop Slim beveiligen Slimme sloten

Slimme sloten

ETIGER S4-CV-EU

Danalock V3 (neem contact met ons op voor dit slot)

GIGASET ALARMBOX LARGE

Alle beveiliging staat in verbinding met uw telefoon, tablet of horloge. Dit brengt Slimme sloten onder de categorie Internet of Things. De slimme sloten zijn verbonden met het internet, via uw telefoon kunt u gemakkelijk alles overzichtelijk zien en meekijken. De slimme sloten zijn bedoeld om het huis nog beter te beveiligen, de sloten zijn onderdeel van het Slimmer wonen.

Het beveiligen van uw huis is een belangrijk onderdeel, met de sloten wordt dit een stuk overzichtelijker en kunt u altijd en overal de beelden van uw camera’s zien, ook de bewegingssensoren worden doorgegeven naar uw mobiel. Op dit moment gebeurd dit via WIFI of Bluetooth, in de toekomst zal dit overgaan op het Lora Netwerk.

Slimme Sloten beveiligen nog beter

De slimme sloten zullen uw huis of bedrijfspand nog beter beveiligen, alle camera beelden en sensoren worden doorgestuurd naar uw smartphone of andere device. Hierdoor kunt u alles zelf in de gaten houden, ook kunt u er voor zorgen dat bewegende beelden naar u toe worden gestuurd die u later dan terug bekijkt. Alle beveiliging wordt steeds slimmer en betrouwbaarder. De camera’s worden ook steeds kleiner, dit helpt om te voorkomen dat er grote camera’s voor uw huis hangen.

Functies Slimme Sloten

  • Bewegende beelden toezenden naar een ander deviceBewegende beelden worden naar uw toegezonden, zo kunt u alles later terug bekijken.
  • Alle beveiliging wordt gestreamd naar uw telefoon of tablet of laptop. Alle sloten worden aangesloten op een netwerk, als uw telefoon ook verbonden is met dit netwerk zullen de twee apparaten met elkaar communiceren
  • Alle beveiliging verbonden. Alle sloten en andere beveiliging is met elkaar verbonden, zo kunnen de sloten en andere apparaten met elkaar communiceren.
  • Bestuurbaar via mobiel. slimme sloten zijn gemakkelijk te bedienen via je telefoon. Je draait het slot gemakkelijk op slot door het via je mobiel door te geven.

Slimme Sloten en Internet of Things

sloten en andere beveiliging worden met elkaar verbonden en communiceren met elkaar, internet of things betekend dat apparaten verbonden zijn met het internet en met elkaar kunnen communiceren. De communicatie tussen de sloten, andere beveiliging en uw telefoon maakt dat sloten vallen onder internet of things.

Slimme sloten gebruiken met de app

Voor het optimale voordeel dat u kunt halen uit slimme sloten is de koppeling met de app onmisbaar. Met de app is het namelijk mogelijk om uw slot in te stellen op basis va uw persoonlijke wensen. Omdat dit voor iedereen anders kan zijn volgt hier een algemene uitleg. Met de app kunt u, als u dat zou willen, een slot automatisch laten openen op basis van afstand. Hiermee profiteert u het meest van het gemak van slimme sloten. Als u toch liever de touwtjes in handen wilt houden is het ook een mogelijkheid om de deur handmatig te openen. Dit gaat ook via de app. U tikt simpelweg op unlock en uw deur zal openen.

In het geval dat u met meerdere personen het huis deelt biedt een app ook veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere personen toevoegen. Op deze manier kunnen uw huisgenoten ook makkelijk binnenkomen. Hierop voortbordurend bieden aanbieders van slimme sloten ook vaak de mogelijkheid om een tijdelijke sleutel te versturen. Hiermee kun je vrienden tijdelijk toegang geven tot uw huis. Dit kan heel handig zijn als u bijvoorbeeld weer eens iets bent vergeten en uw vriend is toevallig in de buurt. Het geven van een dergelijke tijdelijke sleutel gaat als volgt in zijn werk. Als deze optie er is kun je deze via de app vinden. Vervolgens genereerd de app een tijdelijke code die u vervolgens kunt appen naar wie u wilt. Deze persoon heeft dan tijdelijk toegang tot uw slimme slot. Na deze, door u ingestelde tijd, zal de code vervallen en kan degene niet meer inloggen.

Bij sommige apps van de slimme sloten houdt de app een soort logboek bij. Hierin staat de data van alle keren dat de deur is geopend en door wie. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld kijken hoe laat uw zoon of dochter nou echt thuiskomt. Het optimaal gebruikmaken van de app is dus heel belangrijk. Neem dus bij de keuze van uw slimme sloten de app mee in uw beslissing. Met een app die u goed vindt werken bent u ook sneller bekend.