allesverbonden

Domotica expert

✔ Internet of Things

Voor 23:59 besteld morgen in huis

Slimme producten bij Allesverbonden.nl

Uitgelicht

Als beste getest door ons Alles Verbonden team

Beste keuze
slim alarmsysteem

ETIGER S4-CV-EU

€ 239,-
Beste keuze
slimme sloten

WOONVEILIG ALARM-03

€ 299,-
Beste keuze

GIGASET ALARMBOX LARGE

€ 147,99
  • 1
  • 2
  • 3

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

  • 1
  • 2
  • 3

Slimme sloten

Beveilig uw huis met Slimme Sloten

Alle beveiliging staat in verbinding met uw telefoon, tablet of horloge. Dit brengt Slimme sloten onder de categorie Internet of Things. De slimme sloten zijn verbonden met het internet, via uw telefoon kunt u gemakkelijk alles overzichtelijk zien en meekijken. De slimme sloten zijn bedoeld om het huis nog beter te beveiligen, de sloten zijn onderdeel van het Slimmer wonen.

Het beveiligen van uw huis is een belangrijk onderdeel, met de sloten wordt dit een stuk overzichtelijker en kunt u altijd en overal de beelden van uw camera’s zien, ook de bewegingssensoren worden doorgegeven naar uw mobiel. Op dit moment gebeurd dit via WIFI of Bluetooth, in de toekomst zal dit overgaan op het Lora Netwerk.

<h2>Slimme Sloten beveiligen nog beter</h2>

De slimme sloten zullen uw huis of bedrijfspand nog beter beveiligen, alle camera beelden en sensoren worden doorgestuurd naar uw smartphone of andere device. Hierdoor kunt u alles zelf in de gaten houden, ook kunt u er voor zorgen dat bewegende beelden naar u toe worden gestuurd die u later dan terug bekijkt. Alle beveiliging wordt steeds slimmer en betrouwbaarder. De camera’s worden ook steeds kleiner, dit helpt om te voorkomen dat er grote camera’s voor uw huis hangen.

Functies Slimme Sloten

  • Bewegende beelden toezenden naar een ander deviceBewegende beelden worden naar uw toegezonden, zo kunt u alles later terug bekijken.
  • Alle beveiliging wordt gestreamd naar uw telefoon of tablet of laptop.Alle sloten worden aangesloten op een netwerk, als uw telefoon ook verbonden is met dit netwerk zullen de twee apparaten met elkaar communiceren
  • Alle beveiliging verbondenAlle sloten en andere beveiliging is met elkaar verbonden, zo kunnen de sloten en andere apparaten met elkaar communiceren.

Slimme Sloten en Internet of Things

sloten en andere beveiliging worden met elkaar verbonden en communiceren met elkaar, internet of things betekend dat apparaten verbonden zijn met het internet en met elkaar kunnen communiceren. De communicatie tussen de sloten, andere beveiliging en uw telefoon maakt dat sloten vallen onder internet of things.

Meta: Beveiliging met slimme sloten, dat is beveiligen met licht camera’s, sloten met een eigen IP adres, beweging sensors en contactbeveiliging.