WonenWonen
Home Shop Slim Binnen Slimme koffiemachine

Slimme koffiemachine

Siemens EQ9+ S500 Home Connect

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Titanium

SAECO XELSIS SM7685/00 ZILVER

De slimme koffiemachine is een koffiemachine die meer dan alleen maar koffie maakt. De slimme koffiemachine is machine die het gebruiksgemak veel makkelijker maakt. De slimme koffiemachine heeft veel mogelijkheden op gebied van communicatie met een ander devices. In de slimme koffie machine zit een WIFI functie, deze WIFI functie wordt gebruikt om te communiceren met andere apparaten. Hierbij kunt u denken aan een smartphone die verbonden is met uw koffie machine of uw smart watch verbonden met uw slimme koffie machine.

Slimme koffiemachine en Internet of Things

De slimme koffiemachine is verbonden met het internet via WIFI, dit betekend ook dat de machine kan bestuurd worden via WIFI (internet of things). Het besturen van het apparaat op afstand is erg belangrijk, het besturen is de communicatie tussen bijvoorbeeld de smartphone en de slimme koffiemachine. Door deze communicatie is het mogelijk de slimme koffie machine op afstand te bedienen.

Voorbeeldje

U zit te werken aan uw bureau en uw slimme koffie machine staat beneden. U pakt uw telefoon en stelt in wat voor kopje koffie u wilt, hoeveel van elk ingrediënt er in moet en u druk op ´klaar´ de machine doet zijn werk en 1 minuut later loopt u naar beneden en heeft u uw kopje koffie. In  de toekomst zal dit zich nog verder uitbreiden, dan kunt u de koffie machine ook zo instellen dat als u bijna thuis bent de koffie machine een kopje koffie zet op basis van GPS tracking. U komt thuis en uw koffie staat klaar.

Slimme koffie machine mogelijkheden

  • Koffie machine bedienen van afstand

De slimme koffie machine op afstand besturen en bedienen is erg makkelijk door de WIFI verbinding.

  • Koffie machine instellen op GPS

Zodra u onderweg naar huis komt ziet de slimme koffiemachine dat en zorgt die ervoor dat de koffie precies op het goede moment klaar staat.

  • Instellen op tijd

U kunt ook tijden instellen wanneer de koffiemachine een kopje koffie moet klaarmaken.

  • Gewenste kopje koffie laten maken

Door op de slimme koffie machine app in te stellen wat voor kopje koffie u wilt kunt uw altijd op afstand uw gewenste kopje koffie laten maken.