WonenWonen
Home Shop Slim Binnen Slimme koelkast

Slimme koelkast

SAMSUNG RT46K6600S9

SAMSUNG RSG5PURS1

LG GSL760PZXV

De slimme koelkast is een koelkast waar veel meer mee kan worden gedaan dan alleen etenswaren gekoeld in bewaren. De slimme koelkast kon onder anderen producten registreren en meldingen versturen naar buiten af. Dit geeft verschillende mogelijkheden en verschillende functies die de koelkast kan bieden. Door de slimme koelkast zal iedereen veel minder dingen hoeven weggooien, dit komt omdat u op tijd een melding krijgt van de koelkast dat een bepaald product nog maar een paar dagen houdbaar is. De koelkast kan u zo op de hoogte houden van de producten die in uw koelkast liggen. Ook zal de koelkast uit zich zelf producten kunnen bestellen op uw wens.

Slimme koelkast en Internet of Things

De slimme koelkast valt onder het begrip internet of things, Internet of Things (internet der dingen) betekend dat verschillende apparaten met elkaar zijn verbonden via het internet. In dit geval is de koelkast in verbinding met uw smartphone, tablet of smartphone. De koelkast kan zo meldingen verzenden naar uw device (smartphone enz.). Door deze verbinding zal u minder snel dingen vergeten die u in uw koelkast heeft. De slimme koelkast heeft nog meer verschillende functies.

Functies Slimme koelkast

De slimme koelkast heeft verschillende functies.

  • Producten registreren
    Dit betekend dat elk product die in de koelkast komt geregistreerd wordt door de koelkast, deze herkenning is ingebouwd in de koelkast zelf.
  • Meldingen doorgeven aan andere apparaten
    Meldingen die de koelkast doorgeeft aan uw smartphone, tablet of smartphone kunnen gaan over de houdbaarheid van producten of producten die niet meer aanwezig zijn of bijbesteld moeten worden
  • Bijbestellen van productenDe koelkast kan zelf producten bijbestellen op voorkeur van uw gedrag, de koelkast kan leren wat die moet bijbestellen, als er bijvoorbeeld wekelijks 5 eieren gegeten worden kan de koelkast automatisch bij bestellen als er nog meer 2 eieren zijn. Ook is het mogelijk je koelkast in verbinding te zetten met uw agenda hierdoor kan de koelkast bereken hoeveel die moet bestellen niet gaat inkopen vlak voor uw agenda.

Slimme koelkast en gezonder eten

Doordat de koelkast kan leren van ieder persoon wat diegene lekker vind en wat diegene eet kan de koelkast gerechten samenstellen en zo combineren op smaak van de persoon. Niet alleen zal het gerecht lekker zijn maar ook gezond. Hierdoor zal iedereen gezond gaan eten, en zullen gerechten beter vullen en voeden. Doordat het eten gezond is en lekker is op voorkeur van een bepaald persoon zullen etenswaren minder snel worden weggegooid worden.