Slimme fiets

Een slimme fiets met slimme technieken en functies. De slimme fiets is een fiets die er voor zorgt dat u zich nergens meer druk over hoeft te maken. Een sleutel is niet meer nodig en het gevaar op de weg wordt een stuk minder. U kunt zelf meerdere uitbreidingen toevoegen op de fiets zodat het helemaal naar uw smaak wordt ingericht voor wat u nodig heeft.

Op deze pagina leest u alles over de slimme fiets en welke functies er bij zitten. Daarnaast kijken we naar de veiligheid van de fiets en wat er in de toekomst mee gaat gebeuren.

Een slimme fiets voor jong en oud

Voor zowel jongeren als voor ouderen is de fiets een grote verbetering op de weg. Voor zowel het gemak als voor de veiligheid van de fiets.

De slimme fiets voor jongeren

Veiligheid in het verkeer wordt steeds belangrijker, onder jongeren is het tegenwoordig een grote uitdaging met hun smartphones en andere devices. Met de fiets kunnen jongeren bijvoorbeeld door middel van navigatie eenvoudig hun weg vinden en hoeven ze niet meer met hun telefoon in de hand rond te fietsen. De navigatie gaat via een schermpje op het stuur en wordt opgesproken.

De slimme fiets voor ouderen

De fiets is voor ouderen een veilig en goede oplossing voor verschillende problemen. Zo hebben ouderen vaak last van het over hun schouder kijken. De fiets heeft op het stuur een display waarop de achterkant van de fiets te zien is door middel van cameraatjes.

De slimme fiets voor uw gemak

De fiets zorgt voor meer gemak en u bent makkelijker en sneller op weg. Geen omkijk naar of uw band wel opgepompt is want dat wordt van te voren aangegeven. Daarnaast worden de lampen continu gecheckt zodat u altijd veilig op weg bent. Blijf wel altijd om u heen kijken voor uw eigen veiligheid!