WonenWonen
Home Shop Slim Binnen Slimme droger

Slimme droger

BOSCH WTYH8782NL

SAMSUNG DV80M8214AW

MIELE TMV 843 WP

Via je telefoon een melding krijgen dat de slimme droger klaar is of aangezet kan worden. De communicatie tussen de droger en uw telefoon, tablet of smartwatch is erg belangrijk. Nog belangrijker is de communicatie tussen de slimme droger en de slimme wasmachine. Deze twee apparaten zijn zo op elkaar afgesteld dat de droger precies weet wanneer de was klaar is en wanneer de droger zich moet gaan klaar maken voor zijn programma. Ook uw droger verbinden met uw agenda kan er voor zorgen dat de droger weet wanneer die zijn programma moet starten.

Slimme droger en Internet of Things

De slimme droger communiceert en is verbonden met andere apparaten, dit betekend dat de droger onder Internet of Things valt. Internet of things betekend het communiceren en verbonden zijn van verschillende apparaten. De communicatie speelt een grote rol bij internet of things, het is erg belangrijk dat twee verschillende apparaten (wasmachine en droger) met elkaar kunnen communiceren zodat de twee apparaten zich op elkaar afstellen. Internet of Things is een groot netwerk van apparaten die met elkaar verbonden zijn, al deze apparaten zijn ‘slimme apparaten’.

Functies slimme droger

De droger is in principe het zelfde als de slimme wasmachine.

  • MeldingenDe slimme droger kan u meldingen sturen over de staat van het apparaat, of het programma is afgerond of wanneer de wasmachine klaar is voor gebruik.
  • Leren en ontwikkelenHet leren en ontwikkelen van de slimme droger is erg belangrijk voor het gebruik van de droger, de droger kan leren juiste programma’s te draaien voor uw kleding en stelt zichzelf juist in.
  • Besturing via appEen erg functionele functie is het op afstand besturen van de droger, zo kunt u zonder naar de wasmachine te lopen de droger aanzetten. Naast dat de droger dit ook zich zelf kan aanleren is het altijd fijn om ook zelf het apparaat te kunnen besturen.

Slimme droger samen met slimme wasmachine

De droger en slimme wasmachine zijn nog twee verschillende apparaten, deze twee apparaten zullen ook één apparaat kunnen worden. Door deze twee apparaten tot één apparaat te maken kunnen ze nog slimmer worden, de wasmachine doet eerst zijn werk en daarna is de droger aan de beurt. Geen was verwisselen van apparaat allemaal er in en er uit halen, tenzij dit dan wordt gedaan door een robot.

Meta: De Slimme Droger helpt u in het huishouden en bespaart u een hoop geld, de droger is altijd verbonden met u. | Internet of Things | Allesverbonden