allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Uitgelicht

Als beste getest door ons Alles Verbonden team

Beste keuze
slim slot

RING PRO

€ 279,-
Beste keuze
slimme sloten

HONEYWELL DC515NHGP2

€ 102,-
Beste keuze

RING VIDEO DEURBEL

€ 159,-

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op!

Slimme deurbel

De slimme deurbel is een deurbel die u kan verbinden met een netwerk. Op dit moment is dat nog vaak een wifi netwerk of een 4G verbinding, in de toekomst zal dit een iot netwerk worden zoals het narrow band netwerk of lora netwerk. Een slimme deurbel wordt al veel gebruikt en is er populair. Het slimme apparaat heeft verschillende functies en communiceert met andere devices waardoor veiligheid verbeterd wordt. Een slimme deurbel heeft naast veiligheid ook leuke toepassingen zoals een camera waardoor u kunt zien wie er voor uw deur staat. De slimme deurbel communiceert met uw smartphone en hierdoor hoeft u niet op te staan om te kijken wie er is, daarnaast kunt u uw deur ook open doen met uw smartphone als deze gesynchroniseerd is.

Slimme deurbel voor uw veiligheid

De slimme deurbel is er niet alleen maar voor de leuk en omdat het handig is, het is er ook om uw veiligheid te optimaliseren. Doordat de deurbel verschillende functies heeft zoals een camera en een extra slot kunt u gemakkelijk zien en beoordelen wie er voor uw deur staat. Ook is het praktisch veiliger als u lastig te been bent en u wilt weten wie er voor uw deur staat.

Internet of things groeit

Met de deurbel groeit internet of things weer een beetje. Het internet of things netwerk van slimme apparaten wordt steeds groter. De slimme deurbel is een leuke en functionele toevoeging voor internet of things. De deurbel kan goed worden ingezet voor de beveiliging onder internet of things apparaten. Daarnaast is het een goed toevoeging voor domotica. Domotica is een andere betekenis voor huisautomatisering. Een huis volledig automatiseren is tegenwoordig steeds makkelijker en wordt steeds leuker. Ook de kosten spelen een grote rol waardoor het leuker wordt en beter om te installeren in uw huis.