allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Wij staan voor gratis retour zending, 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren!

Heeft u besteld maar is uw bestelling toch niet helemaal wat u verwacht had? Wij begrijpen dat dit kan gebeuren en bieden u daarom 14 dagen gratis retour recht. Uiteraard kunt u ook het artikel ruilen. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren over andere producten. Op het retour formulier kunt u aangeven of u de artikelen wil ruilen of retourneren. Heeft u snel een ander artikel nodig, dan adviseren we u een nieuwe bestelling te plaatsen. We storten het aankoopbedrag van de retourzending dan terug op uw rekening.

Om uw retour goed af te handelen vragen we u om ons meegeleverde retourformulier in te vullen. Hierop kunt u aangeven wat uw wensen zijn en voor welk artikel uw retournering wilt ruilen (kleur / maat etc).

Er zijn twee optie’ s bij Alles Verbonden voor ruilen en retourneren (vooraf melden per e-mail of telefoon is niet nodig):

1. Gratis ruilen en retourneren op onze locatie:

U kunt binnen 14 dagen na aflevering een artikel gratis retourneren op onze locatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met advies. Neem uw factuur of pakbon als aankoopbewijs mee. Houdt u er rekening mee dat we niet altijd direct de nieuwe artikelen mee kunnen geven, in dit geval sturen we deze binnen enkele dagen op. U bent van harte welkom op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur op onderstaande locatie:

Alles Verbonden
Jadelaan 25
2132 XX Hoofddorp

2. Zelf verzenden 

Mochten de bovenstaande opties niet tot uw voorkeur spreken, dan kunt u een eigen verzendmethode kiezen (zoals PostNL). De kosten voor het terugsturen via een eigen verzendmethode zijn voor rekening van de klant. Bewaar altijd uw verzendbewijs met track en trace tot u van ons de bevestiging van uw retour per mail heeft ontvangen. Bij eventuele vermissing van uw pakket en u kunt ons geen geldig track en trace overhandigen dan is dit voor eigen risico.

Kiest u voor deze methode dan kunt u dit versturen naar:

Alles Verbonden
Jadelaan 25
2132 XX Hoofddorp

Na afhandeling van uw retour ontvangt u automatisch een e-mail.

U heeft de artikelen verstuurd, wat kunt u nu verwachten:
Zodra uw retour gezonden bestelling door ons is ontvangen en geëvalueerd, zorgen we ervoor dat u de nieuwe artikelen zo snel mogelijk ontvangt (u hoeft hier verder niks meer voor te doen). Kiest u voor terugbetaling, dan zal het bijbehorende bedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening staan. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend:

  • Bij voorafbetaling wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald.
  • Bij betaling via creditcard ontvangt u het bedrag op uw creditcardrekening. De overboeking zal zichtbaar zijn op uw volgende creditcardafschrift. Over de verwerkingsdatum van uw creditcard hebben wij geen controle.
  • Bij betaling via PayPal ontvangt u een krediet op uw PayPal rekening. Of het bedrag dan voor een andere aankoop op uw PayPal rekening blijft staan of teruggestort wordt op uw bankrekening kunt u zelf instellen bij PayPal. Daar hebben wij geen controle over.
  • Bij betaling via iDEAL wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald.
  • Bij betaling achteraf wordt uw factuur gecrediteerd bij Klarna, u hoeft deze dus niet te voldoen. (Zorg hierbij wel dat de retour binnen het betaaltermijn van Klarna bij ons verwerkt kan worden. Extra kosten die Klarna berekent i.v.m te laat betalen, zullen niet gecrediteerd worden.) Het is mogelijk om Klarna te informeren dat de rekening nog door ons wordt aangepast, zij zullen deze dan op pauze zetten. 

    Vooraf melden per telefoon of mail is niet nodig.