Home Shop Slim Binnen Robot stofzuiger

Robot stofzuiger

SAMSUNG POWERBOT EXPERT

IROBOT ROOMBA 960

LG VR9647PS

De robot stofzuiger is niet alleen of stofzuiger die door het huis rijdt en het huis schoonmaakt. Naast dat u niet meer zelf hoeft te stofzuigen is het mogelijk om de stofzuiger zijn werk te laten doen terwijl u niet thuis bent. U kunt vanaf uw werk de robot stofzuiger aandoen en als u thuis komt is het huis gestofzuigd. De robot stofzuiger kan ook verbinding maken met uw agenda en op een gepland tijdstip uw huis stofzuigen. Al deze communicatie tussen de apparaten (stofzuiger en telefoon) zorgt er voor dat u het huishouden gemakkelijk maakt, huishoudelijke apparaten maken uw huis slimmer.  Alles over een slimmer huis leest u op Smart Home

De robot stofzuiger maakt gebruik van een 360 graden camera om uw huis in kaart te brengen en zo wordt u hele huis gestofzuigd, de stofzuiger herkent objecten en weet precies hoe ver hij van de muur zit. Hierdoor voorkomt de stofzuiger dat hij tegen de muur rijdt.

De Robot Stofzuiger brengt de gehele kamer in kaart.

Robot stofzuiger functies

De robot stofzuiger heeft veel verschillende functies.

  • Besturen via een appU heeft geen tijd om nog te stofzuigen deze dag, u zit op het werk en komt pas laat thuis. Via een app kunt u de stofzuiger zijn werk laten doen, zo heeft u geen werk meer aan het stofzuigen.
  • Automatisch aan het stroomAls de accu bijna op is zorgt de robot er voor dat het verbind met het draadloze oplaadpunt in het huis. Hierdoor zal de stofzuiger niet uitvallen.
  • Melding naar u toeAls er wat gebeurt zorgt de stofzuiger er voor dat u een melding krijgt, denk aan het verschonen van de stofzuiger.

Robot stofzuiger en Internet of Things

De stofzuiger communiceert en is altijd verbonden met andere apparaten, hierdoor valt de stofzuiger onder Internet of Things. Internet of things is een netwerk van apparaten die met elkaar verbonden zijn en communiceren met elkaar. De robot stofzuiger communiceert met u en zorgt ervoor dat het huis gestofzuigd wordt op het moment dat u het beste uitkomt. Ook is het mogelijk om de stofzuiger op meerdere agenda’s aan te sluiten, zo heeft niemand last van de stofzuiger.