allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Slimme huishoudelijke apparaten worden steeds populairder, internet of things speelt hierin een grote rol. Internet of things wordt voor veel mensen steeds toegankelijker door slimme huishoudelijke apparaten. Hieronder hebben we verschillende slimme huishoudelijke apparaten op een rijtje gezet.

De slimme thermostaat

De slimme thermostaat kent iedereen en is ontzettend populair. Van afstand je verwarming bedienen en een heel programma instellen. En als je vergeten bent je verwarming uit te zetten kan je die onderweg naar werk nog even uit zetten. De slimme thermostaat zorgt er voor dat je veel meer controle hebt over je verwarming via je smartphone.

Slimme wasmachine

De slimme wasmachine wordt steeds populairder, een volledig programma instellen en van afstand de was nog even aanzetten. De slimme wasmachine is via je smartphone te bedienen en je kan precies aflezen wanneer je het beste je was kan draaien aangezien energieprijzen per uur verschillen.

Slimme keuken

De slimme keuken, een erg groot object maar steeds populairder. Een slimme keuken zit vol innovaties en heeft verschillende aparte objecten. Zoals de slimme vaatwasser en een slimme kraan. Even vanaf de bank je wasbak vol laten lopen en vervolgens je keuken even schoonmaken. Of de vaatwassen vanaf afstand aanzetten, met daarin een automatische droger. De slimme keuken biedt veel verschillende mogelijkheden op gebied van internet of things

slimme huishoudelijke apparaten

Slimme huishoudelijke apparaten steeds toegankelijker

Slimme huishoudelijke apparaten worden steeds toegankelijker voor de consument. Niet omdat er steeds meer producten en aanbieders op de markt komen maar ook omdat de prijs steeds minder wordt. Slimme apparaten waren in het verleden erg duur maar tegenwoordig wordt dat steeds goedkoper. Het is makkelijker om deze apparaten te maken en ze aan te sluiten op het netwerk. Dit gaat nu nog via wifi maar in de toekomst zal via een speciaal iot netwerk gaat, een netwerk speciaal voor internet of things.