Een slimme jas is een jas die draadloos uw smartphone  kan opladen terwijl u onderweg bent. De jas heeft zelf een kleine accu zo dun als een pasje, als u uw telefoon er tegenaan legt (in uw zak doet) laadt de telefoon draadloos op. Dit zorgt er dus voor dat u nooit zonder lege batterij zit, de accu die stroom geeft aan uw smartphone heeft zelf een lange levens en accuduur en zorgt voor een altijd opgeladen smartphone. Slimme jassen zijn een onderdeel van slimme kleding, slimme kleding wordt steeds populairder en komt steeds meer vraag voor.

Kleding is iets wat we altijd dragen, het is altijd bij je. Daarom is het handig om daarin uw telefoon te kunnen opladen terwijl u niets hoeft te doen (alleen uw smartphone in uw zak te doen wat u altijd al deed). Niet alleen jassen kunnen dit ook tassen, zoals de slimme tas. Een aantal voorbeelden van voordelen op een rij voor u waarom slimme kleding zo handig is.

Voordelen slimme kleding en slimme jassen

Nooit een lege smartphone

U hoeft zich geen zorgen meer te maken hoe lang uw smartphone het nog doet of wanneer die misschien gaat uitvallen want uw smartphone is altijd opgeladen!

Geen onhandige snoertjes of een stopcontact nodig

U heeft geen stopcontact of stekker meer nodig om uw telefoon op te laden, dit gebeurt allemaal via de draadloze oplader in uw kleding. U kunt zelfs het draadloze apparaatje eruit halen en ergens anders voor gebruiken.

Weinig ruimte

Het draadloze apparaatje net zo dun als een pasje neemt niet veel ruimte in beslag en zorgt er dus voor dat u het slimme apparaatje overal mee naar toe kan nemen. Hierdoor kunt u overal het apparaatje inplanteren en meenemen naar waar u wilt, hierdoor bent u altijd opgeladen onderweg en opgeladen thuis.