allesverbonden

Gratis verzending

✔ Gratis retour

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden!

De Danalock V3 met een kortingsbon van €15,-

Huishouden via een app

Al het huishouden via een app regelen en voorbereiden, met internet of things gaat het allemaal gebeuren. Voordat u vertrekt vanaf werk naar huis even de kachel alvast aanzetten zodat het warm is als je thuis komt, de oven vooraf voorverwarmen zodat het eten gelijk in de over kan.

De home connect app is een app waarmee je dit allemaal kan regelen. Met alle moderne apparaten die er tegenwoordig zijn kan er gemakkelijk connectie gemaakt worden met een smartphone, in dit geval de ‘’Connect app’’.  De connect app kan communiceren met verschillende apparaten zowel binnen- als buitenshuis. Apparaten die kunnen worden aangesloten op een app komen er steeds meer en zal het dus steeds makkelijker worden om uw huis vanaf een afstand te besturen.

In de toekomst zal het besturen van het huis/werkplek nog veel meer uitbreiden omdat internet of things een steeds groter netwerk wordt met steeds meer apparaten en bestuurders. Wij als consument zijn de mensen die deze innovatie moeten gaan besturen en nog groter moeten maken. Doordat er steeds meer apparaten en bestuurders komen kan er veel meer geautomatiseerd worden. De hoeveelheid apparaten op dit moment neemt steeds meer toe en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

Voorbeelden van de Home Connect app.

  • Verwarming

Even de verwarming aanzetten voordat u naar huis gaat zodat het lekker warm is als u thuis komt, of niet zeker weten of de verwarming wel is uitgezet? Via de Home Connect app kan dit eenvoudig worden gedaan via de telefoon.

  • Koelkast

Tijdens het boodschappen even kijken wat er in de koelkast zit? Met de Home Connect app kan je gemakkelijk de geregistreerde producten zien en kunt u snel en simpel uw boodschappen te doen zonder dat u daarvoor goed moet kijken wat er nodig is en wat overbodig is.